Auto huren op Curaçao

Auto huren op Curaçao

De ligging van uw vakantievilla in de wijk Vista Royal, Jan Thiel maakt het niet noodzakeleijk om een auto te huren. Strand, restaurants, Albert Heijn, uitgaansmogelijkheden, casino is namelijk op loopafstand van uw vakantievilla's in Curacao.
 
Wilt u echter wat meer zien van Curacao dan kunt u heel gemakkelijk en vaak niet duur een auto huren op Curaçao. Meestal is de minimum leeftijd voor het huren van een auto op Curacao 23 jaar. Parkeer uw auto niet op verlaten plaatsen. Let goed op uw spullen (laat niks achter in uw auto), want u kent het gezegde: 'Gelegenheid maakt de dief'. Verder raden wij het aan om uw auto te reserveren voordat u naar Curaçao komt. Vaak goedkoper dan ter plaatse een auto te huren, en kost veel minder tijd om een auto op te halen.

U kunt tegen schappelijke prijzen op veel plekken een auto huren. Onze ervaring is dat bij Budget Curaçao of Holiday rental de prijzen het laagst zijn en de auto en service het hoogst. Beide zijn bereikbaar dichtbij uw vakantievilla op Curacao, Jan Thiel.
u kunt via internet de voorwaarden vergelijken.
 
 

Ook goede berichten hebben wij gehoord van:
 

 

Het prachtige strand van Jan Thiel

Daar loopt u zo heen!