Vakantiewoning en stranden op Curaçao

Vakantiewoning en stranden op Curaçao

Uw vakantiewoning huren en de stranden van Curaçao

Op het gebied van stranden is er voor elk wat wils op Curaçao. Of u nou het liefst op een breed zandstrand ligt, of uw voorkeur uitgaat naar een kleine, besloten inham of het bounty gevoel. Curaçao heeft het. Na weken naar het strand kun je nog nieuwe stranden ontdekken  De meeste boca's oftewel de kleine inhammen zijn te vinden in het westen van het eiland. De grote zandstranden liggen aan de zuidkust. Jan Thiel stand is een van de luxere stranden in Curaçao.

De standen die vlakbij uw vakantievilla in Curacao liggen zijn:

Vakantiewoning huren Curacao: Jan Thiel Strand (op een paar minuten van uw vakantiewoning)

Jan thiel baai heeft uitstekende snorkel en duikmogelijkheden (er is een duikschool aanwezig). Het heeft een 'oude gedeelte' waar een stuk strand verbinding maakt met de zee, en een nieuw gedeelte waar er opgespoten zand ligt en met een zeewater gevulde zwembad. Er zijn diverse winkels, restaurants en bars aanwezig. In de avond kunt gezellig dineren of uitgaan. Vaak spelen er lokale bands op het strand. Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.

Vakantiewoning huren Curacao: Caracasbaai (10 miunuten lopen)

Dit gezellige strand vlakbij het Spaanse Water wordt gebruikt om te joggen, even uit te rusten, te zonnen of om heerlijk een duikje te nemen. Caracasbaai is tevens een perfecte snorkel- en duiklocatie. Het strand heeft behalve een snackbar verder geen faciliteiten.  Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.

 


Stranden op Curacao die wat verder van uw vakantiewoning liggen zijn:

Top 5 stranden zijn daarbij

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Porto Marie

Playa Porto Marie ligt op de voormalige plantage Porto Marie. Het is een zeer mooi zandstrand en een aantrekkelijke snorkel- en duiklocatie. Het strand heeft alle wenselijke faciliteiten om met het hele gezin een leuke dag op het strand door te brengen. Playa Porto Marie is ook geliefd bij leguanen! Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Kenepa Grandi

Dit strand ook wel genoemd: Grote Knip, is een van de mooiste stranden van Curaçao. Voordat je via de stenentrap naar het strand afdaalt, zal je eerst boven een poosje moeten genieten van het prachtige uitzicht, het parelwitte zandstrand en de azuurblauwe zee. Het is een populaire strand en dus kan het in het weekend erg druk zijn. Het strand is voorzien van parasols, een snackbar en toiletten. Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.   

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Daaibooi

Geniet in alle rust van dit mooie zandstrandje met spierwit zand en kristalhelder water. Daaibooi is ideaal om heerlijk te gaan snorkelen of te genieten van een mooie zonsondergang. Tot de faciliteiten behoren parasols, een snackbar en toiletten. Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Lagun

Dit gezellige strandje is vooral geliefd bij de locale bevolking. Het is een heerlijke snorkel- en duiklocatie en er is een restaurant waar je lekker kunt eten. Het strandje heeft enkele bescheiden faciliteiten. Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Santa Cruz

Dit breed uitgerekte zandstand is omringd door heuveltjes, palmbomen en exotische vogels. Playa Santa Crus is een ideale plek om heerlijk uit te rusten, om te snorkelen of te duiken. Tot de faciliteiten behoren parasols, een snackbar en toiletten. Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.

 

Andere leuke stranden op Curaçao zijn:

 

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Forti

Playa Forti ligt op het westelijke punt van Curaçao. Dit kleine strand heeft diverse inhammen en bestaat voornamelijk uit kiezelstenen. Het is een ideale plek om te gaan snorkelen, maar ook om even uit te rusten. Ook kan je de lokale jongeren uitdagen door een mooie duik te maken vanuit de omringende rotsen. Tot de faciliteiten behoren enkele parasols, een snackbar en toiletten. Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Kalki

Vlak onder Kura Hulanda Lodge vind je dit kleine strand tussen de kalkstenen rotsen. Playa Kalki heeft weinig faciliteiten, maar de locatie is een van de mooiste snorkel- en duiklocaties op Curaçao. In het kristal heldere water zie je paddenstoelvormige koraalformaties die je nergens aan zult treffen. Ook het aantal vissoorten is hier zeer gevarieerd en kleurrijk. Geniet hiervan en huur uw eigen vakantiewoning.

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Kenepa Chiki

Playa Kenepa Chiki (Kleine Knip) is gelegen een paar honderd meters van de Grote Knip vandaan. Het is een leuk en knus strand gelegen tussen rotsen en manzalina bomen. De locale bevolking gebruikt dit strandje om met de familie te ontspannen en om heerlijk te barbecueën. In het weekend kan het druk zijn, maar door de weeks heb je bijna het hele strand voor jezelf. U beleeft het als u uw eigen vakantiewoning op Curaçao huurt.

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Jeremi

Dit mooi en klein strand is heerlijk rustig en behoorlijk eenzaam. Geniet in alle rust van de natuurschoon en het kristalheldere water. Playa Jeremi is ideaal om even te zonnen of om heerlijk te gaan snorkelen. Het strand heeft geen faciliteiten. U beleeft het als u uw eigen vakantiewoning op Curaçao huurt.

Vakantiewoning huren Curacao: Playa Cas Abou

Playa Cas Abou ligt in een beveiligde resort met luxe villa’s aan zee. Het prachtige zandstrand van Cas Abou behoort tot een van de mooiste stranden van het eiland. Je kunt je de hele dag vermaken door te zonnen, zwemmen, snorkelen, eten en tevens in het weekend naar live muziek te luisteren. Het strand is van alle gemakken voorzien en beschikt over parasols, winkels, bar/restaurant, toiletten en douches. U beleeft het als u uw eigen vakantiewoning op Curaçao huurt.

Vakantiewoning huren Curacao: St Michelsbaai

In het oude visserdorpje Boca Sami vind je deze prachtige snorkel- en duiklocatie. Bij St Michelsbaai is de sfeer gemoedelijk. U ziet vooral dorpelingen die een duik nemen voor een heerlijke verkoeling of vissers die bezig zijn met de dagvangst. Voor een onvergetelijke duikervaring zal je langs moeten gaan bij duikschool Wederfoort. Op dezelfde locatie zijn er faciliteiten aanwezig zoals bar/restaurant, toiletten en douches. U beleeft het als u uw eigen vakantiewoning op Curaçao huurt.

Vakantiewoning huren Curacao: Hook’s Hut

Deze gezellige strandbar tref je op een kleine zandstrand aan de schitterende Piscadera baai. Bij Hook’s Hut kan je genieten van een relaxe sfeer, heerlijk muziek en erg lekker eten. ‘s Avonds kan je op het strand romantisch dineren en genieten van live muziek. Het strand beschikt over parasols, bar/restaurant, toiletten en douches. U beleeft het als u uw eigen vakantiewoning op Curaçao huurt.

Vakantiewoning huren Curacao: Mambo beach

Dit populaire strand van Curaçao ligt vlakbij het Sea Aquarium beach. Mambo beach staat garant voor een gezellige ontmoetingsplaats met veel live optredens, leuke feestjes, goed restaurant, trendy bar en op zondag happy hour. Het strand heeft alle denkbare faciliteiten voor een heerlijk dagje strand. U beleeft het als u uw eigen vakantiewoning op Curaçao huurt.

 

 

http://procamp.nl/voetbaldagen.php

 

Het prachtige strand van Jan Thiel

Daar loopt u zo heen!