Uitgaan op Curaçao - vakantie huis

Uitgaan op Curaçao - vakantie huis

Uitgaan vanuit uw vakantie huis Curaçao

Heerlijk dansen op het strand, hippe muziek in de Cabana, laat dineren, een gokje wagen in een van de velen casino's. U vindt dit al bij u om de hoek van uw vakantiehuis Jan Thiel

Ook kunt u naar het iets verder gelegen gebied rond Mambo beach. Dat is de place to be op vrijdag en zaterdag nacht. Optredens, Dj-ees en dansen tot diep in de nacht. En alles lekker buiten op het strand met een klein briesje om u af te koelen na het dansen.

 

Vakantie huis huren - Een andere manier van uitgaan

Zodra de zon zijn laatste stralen heeft laten schijnen begint het nachtleven op Curaçao op gang te komen. Diverse terrassen en cafés in Willemstad vormen de ideale voorbereiding op een Caribische uitgaansavond. Geniet daarvan en huur een vakantie huis op Jan Thiel, Curaçao.

Uitgaan op Curaçao betekent dansen op een mix van Caribische klanken en wellicht reeds bekende R&B- en dancemuziek. Veel uitgaansgelegenheden zijn in de openlucht, het koelt ‘s nachts immers niet veel verder af dan tot 24 graden.

Terwijl de palmbomen het licht van de flitsende stroboscopen reflecteren, en je de sterrenhemel in de zee ziet weerspiegelen, realiseer je jezelf dat je in een paradijs bent. De sfeer is uitgelaten, vrolijk en gemoedelijk. Ideale omstandigheden voor een topavond dus! Geniet daarvan en huur een vakantie huis op Jan Thiel, Curaçao.


Wie op het strand wil genieten van een feestelijke avond met muziek van live DJ’s kan terecht op de stranden van Mambo Beach Club, Wet & Wild en Zanzibar. Er zijn ook andere beach clubs die zo nu en dan een strandfeest organiseren, maar dit is niet op regelmatige basis. Hou hiervoor dus goed de aankondigings posters op het eiland in de gaten.

Er zijn ook voldoende gelegenheden in of net buiten Willemstad waar het bruisende nachtleven tot uiting komt. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn Cinco, Ay Caramba in Otrobanda en het TMF-café.
Het TMF-café organiseert wekelijks een karaokeavond, waarbij leuke prijzen te winnen zijn en vooral veel gelachen kan worden. Vanuit Willemstad is dit per auto of taxi eenvoudig te bereiken, op slechts vijf minuten vanuit Punda. Geniet daarvan en huur een vakantie huis op Jan Thiel, Curaçao.

Cinco is één van de bekendere discotheken, waar je overigens voorafgaand aan het uitgaan ook uitstekend kunt dineren. Zodra de tafels en stoelen aan de kant zijn geschoven, stroomt de tent vol en zweept een DJ het publiek op.


Vakantie huis huren - Waar en wanneer?

De uitgaansagenda op Curaçao wordt voornamelijk bepaald door de verschillende happy hours verspreid over het eiland. Happy hours zijn een fenomeen in het Caribische gebied, en dus ook op Curaçao. Geniet daarvan en huur een vakantie huis op Jan Thiel, Curaçao.

Tijdens de happy hours krijg je flinke korting op je drankjes. We zouden geen Nederlanders zijn als dit niet garant stond voor een drukte van belang.


Vakantie huis huren -Concerten, thema-avonden en cabaret

Curaçao is bij veel Nederlandse artiesten een geliefde locatie om op te treden. De Dijk, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Racoon en nog veel meer artiesten maken regelmatig hun opwachting. Geniet daarvan en huur een vakantie huis op Jan Thiel, Curaçao.

Naast de concerten worden er regelmatig thema-avonden georganiseerd. Dit houdt in dat er een feestavond is die binnen een bepaald thema valt. De dresscode en de muziek worden hierop aangepast. Meestal wordt er een top-DJ overgevlogen om het feest muzikaal aan te kleden.

Ook cabaretvoorstellingen zijn niet meer van dit eiland weg te denken. Vrijwel iedere bekende Nederlandse cabaretier heeft inmiddels één of meer shows op Curaçao weggegeven. Geniet daarvan en huur een vakantie huis op Jan Thiel, Curaçao.

 

Het prachtige strand van Jan Thiel

Daar loopt u zo heen!